• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • april

    9

    2015
  • 711
  • 0

UPDATE: OS X 10.10.3 nu beschikbaar

OS X 10.10.3

OS X Yosemite 10.10.3 nu is beschikbaar! Naast de standaard bugfixes en stabiliteitsverbeteringen is er dit keer groter nieuws: iPhoto is vervangen door de nieuwe Foto’s App. Update je Mac naar OS X 10.10.3 om toegang te krijgen tot de nieuwe krachtige foto bewerkingsfuncties.

Hoe kan ik mijn Mac updaten?

Updaten van OS X systeemsoftware gaat gemakkelijk via de Mac App Store. Klik linksboven in het beeldscherm op  > App store… om naar de App store te gaan en klik daarna rechts in de balk op Updates. Vervolgens zal je daar zien dat er een OS X update beschikbaar is. Klik rechts op de grijze knop Update om het installatieproces te starten.App store bar - updates

LET OP! Om de update uit te voeren moet de Mac zichzelf opnieuw opstarten. Zorg ervoor dat alles waar je aan werkte opgeslagen is en de programma’s afgesloten zijn. Ook is het erg verstandig om nog een Time Machine Backup te maken voordat je het proces start. Hoe je dat doet kan je hier lezen.

Lukt het niet of laat je de update liever aan iemand anders over? Neem dan contact op en ik help je de update uit te voeren.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple