• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • oktober

    13

    2015
  • 1078
  • 0

iMac 4K en nieuwe accessoires

iMac 4K Retina en 5KDe geruchten voorspelden al dat hij vandaag aangekondigd zou worden maar dan is het nog altijd afwachten wat daar van waar is. Toch heeft Apple zojuist de volledige iMac line-up vernieuwd, inclusief een 21,5 inch iMac 4K!

Nieuwe iMac 4K

iMac 4K 21,5-inch Retina-beeldscherm en accessoiresGelukkig is hij er nu dan echt! De ‘kleine’ 21,5-inch iMac heeft vanaf vandaag een 4K Retina-beeldscherm. Dit houdt in dat er met een resolutie van 4096 x 2304, oftewel 9,4 miljoen pixels, vier keer zoveel beeldpunten in hetzelfde formaat beeldscherm gestopt zijn. Zo zie je ontzettend veel detail in al je foto’s, video’s en al het andere werk dat je graag met een Mac doet.

Niet alleen het beeldscherm is verbeterd, ook de processoren hebben een flinke boost gekregen. De 21,5-inch iMac heeft een Intel Core-processor van de vijfde generatie en een verbeterde Intel Iris Pro grafische processor. De 27 inch iMac is vanaf nu alleen maar met 5K scherm te verkrijgen en is sneller en krachtiger dan ooit. Hij is voorzien van een Intel Core-processor van de zesde generatie en de nieuwste AMD grafische processor. Eén en al upgrades voor maximale snelheden en prestaties tijdens je werk.iMac 4K 21,5- en 5K 27-inch met Retina-beeldscherm

Accessoires

Alle nieuwe iMac’s worden vanaf vandaag geleverd met een vernieuwd toetsenbord en muis. Namelijk het Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 en Magic Mouse 2. Niet heel vernieuwend zou je zeggen, maar niks is minder waar. Het toetsenbord heeft nieuwe grotere toetsen en een vernieuwd schaar-mechanisme waardoor je toetsen 33% stabieler zijn. Zo wordt het typen van lange teksten nog prettiger.

Magic-Accessoires-Familie

Het nieuwe Magic Trackpad 2 heeft nu Force Touch-technologie ingebouwd zoals we dat kennen van de eerder dit jaar aangekondigde MacBook. Nu kan je nog dieper drukken en meer mogelijkheden van je Mac naar voren halen. Het trackpad heeft daarnaast ook nog eens een 29% groter oppervlak zodat al je vingers de ruimte hebben voor de meest uiteenlopende swipe en scroll bewegingen.

Als laatste is ook de Magic Mouse vernieuwd. Hoewel er bij deze muis bijna geen nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd, blijft het een erg fijn apparaat. Wat er dan wel nieuw is, is dat er geen batterijen meer in hoeven. Het Magic Keyboard, Magic Trackpad en de Magic Mouse zijn vanaf nu allemaal op te laden met een lightning kabel. Net zoals je iPhone of iPad. Dat is handig!

Apple heeft het weer voor elkaar. Dezelfde vertrouwde 21,5-inch iMac maar dan compleet vernieuwd en ook nog eens met een nieuw toetsenbord en muis. Het kan niet op daar in Cupertino!iMac 4K 21,5-inch met Retina-beeldscherm

Ben jij op zoek naar een nieuwe iMac? Ik help je graag bij deze leuke zoektocht! Stuur een bericht of bel 06 – 15 28 11 78 voor een afspraak.[formidable id=”4″]

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple