• Alleen op afspraak
 • hello@doctor-apple.nl
 • bij jou thuis of op de praktijk
 • april

  10

  2015
 • 1578
 • 0

Nu te koop: Watch en MacBook

WatchVanaf vandaag (10 april 2015) zijn de nieuwste producten van Apple, de Watch en MacBook, te koop. De MacBook is per direct verkrijgbaar via de (online) Apple Store, maar op de Watch moeten we in Nederland helaas nog even blijven wachten. Apple beloofd ons later dit jaar blij te kunnen maken met dit kleine pols computertje, maar voor nu kunnen we alleen maar stil blijven wachten of een ritje naar Duitsland, Frankrijk of Groot-Brittannië wagen.

Watch
Om direct een Watch om je pols te kunnen hangen moet je dus afreizen naar één van onze buurlanden. Maar zomaar in de auto stappen zal niet echt helpen. Als we Angela Ahrendts, de nieuwe retail manager van Apple, mogen geloven zijn de lange rijen voor de deur passé. Voortaan zal je online een afspraak moeten maken zodat je op het juiste moment direct aan de beurt bent om 15 minuten lang de mogelijkheid te hebben verschillende uitvoeringen van de Watch te bekijken en om je pols te proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Dat is ook wel prettig met een flinke aanschaf van iets wat bijna nog niemand in handen heeft gehad.

MacBook
In tegenstelling tot de voorverkoop voor de Apple Watch is de nieuwe MacBook wel vanaf vandaag te koop. Deze nieuwe telg in de portable Mac familie is een kijkje in de toekomst. MacBook Pro’s en ook de MacBook Air’s zullen waarschijnlijk snel een hoop features van deze prachtig ontworpen MacBook overnemen.

MacBook

Apple heeft na de laatste versie (2010) de MacBook productie tijdelijk stop gezet om grandioos terug te komen met dit gewaagde, ultra dunne en extreem lichte ontwerp. Je kan gerust zeggen dat de MacBook de mooiste en meest doordachte draagbare Mac tot dusver is.

Om de nieuwe 12″ inch MacBook zo revolutionair dun en licht te maken heeft Apple de volgende innovaties ingebouwd:

 • Force touch trackpad
 • 12″ Retina scherm
 • Fan-less design
 • USB-C

Verder is de MacBook verkrijgbaar in drie kleuren die je wellicht kent van de iPhone en iPad Air; zilver, space grijs en goud. De nieuwe MacBook is niet de meest krachtige uit de familie maar hij is wel muis stil, enorm veelzijdig in gebruik en een blik in de toekomst van wat we van Apple mogen verwachten. Ookal is het geen krachtpatser, je steelt wel de show met deze beauty!

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple