• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • juni

    30

    2015
  • 838
  • 0

UPDATE: iOS 8.4

iOS 8.4

iOS 8.4 is vandaag vanaf 17:00 uur beschikbaar! Deze nieuwe versie van iOS brengt als grootste vernieuwing een update voor de muziek App. Vandaag is namelijk ook de lancering van Music! 

Apple Music is de nieuwe muziek streaming dienst van Apple, het antwoord op populaire streaming diensten als Spotify en Deezer. Apple Music werd afgelopen 8 juni tijdens de WWDC ’15 aangekondigd. De update iOS 8.4 zal vandaag vanaf 17:00 uur (Nederlandse tijd) beschikbaar komen om te downloaden en installeren.

Hoe update ik naar iOS 8.4?

Je iPhone, iPad of iPod updaten is niet moeilijk en prima zelf te doen. Ga op je iOS apparaat naar Instellingen > Algemeen > Software-update en tik op Download en installeer. De nieuwste versie iOS 8.4 zal nu gedownload en geïnstalleerd worden. Zorg voor een volle batterij of leg je apparaat aan de oplader.

Een andere manier om de update uit te voeren is via iTunes op je Mac of PC. Koppel je iOS apparaat met de USB-kabel aan je computer en start iTunes. Je krijgt automatisch bericht dat er een nieuwe versie van iOS voor je iPhone of iPad klaar staat. Klik op Werk bij en het update proces wordt gestart.

TIP! Zorg ervoor dat je, alvorens het update proces te starten, een backup van je apparaat maakt. In 99% van de gevallen zal het update proces geen problemen veroorzaken, maar je wilt niet het risico lopen dat je ineens alles kwijt bent, mocht het wel mis gaan.

Doe je de update ‘Over-the-air’, dus op het apparaat zelf, bekijk eerst of iCloud reservekopie aan staat en van wanneer de laatste update is. Maak voor de zekerheid een nieuwe reservekopie door te tikken op Maak nu reservekopie. Als je de update via iTunes op je Mac of PC doet, dan wordt er automatisch eerst een backup gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van een herstelpunt als je tegen installatie problemen aanloopt.

Lukt het niet of laat je de update liever aan iemand anders over? Neem dan contact op en ik help je de update uit te voeren.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple