• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • september

    9

    2015
  • 724
  • 0

Apple September Event 2015

apple_invite_sept_2015_largeAfgelopen woensdag 9 september hield Apple zijn jaarlijkse iPhone event. Echter werden er dit keer niet alleen de nieuwe iPhones aangekondigd, maar ook nieuwe versies van de Apple Watch, iPad én Apple TV. Wat er allemaal nieuw is lees je hier in een notendop.

Apple Watch

AppleWatch tumble

Een jaar geleden kondigde Apple de Watch aan. Een revolutionair draagbare computer voor om je pols. Apple smeed het ijzer, of beter gezegd aluminium, nu het heet is want vanaf nu zijn er nieuwe modellen verkrijgbaar. De aluminium Watch Sport is enorm populair maar het mist misschien de kleur en elegantie van de gouden Watch Edition. Niet iedereen heeft €18.000,- op de plank liggen dus biedt Apple nu ook de Watch Sport in de kleuren goud en rozengoud. Om je keuze nog moeilijker te maken, komen er ook nieuwe kleuren sport bandjes. Als je hiermee je stijl nog niet hebt gevonden biedt Apple binnenkort ook unieke Hermés edities van de stalen Watch aan, welke alleen in geselecteerde Apple Stores verkrijgbaar zijn.

De nieuwe Watch Sport in de kleuren goud en rozengoud zijn vandaag al te koop, dus kies kleurrijk!

AppleWatch Up

iPad Pro

iPad-Stack_Jupiter-PRINTAls we de geruchten voorafgaand aan dit event mochten geloven was Apple al lange tijd bezig met een grotere versie van de iPad, namelijk een iPad Pro. Kortgezegd, de geruchten zijn waar. Deze nieuwe iPad is, zoals de naam al doet vermoeden, gericht op de professional. De iPad Pro heeft een nieuwe enorm krachtige Apple A9X processor, 4 speakers, een smart connector voor het nieuwe smart keyboard en een 12,9″ scherm met meer pixels dan de 15″ MacBook Pro Retina! Dit zorgt voor prestaties van desktop klasse en ontzettend scherpe details in foto’s. En met de nieuwe Pencil krijg je het gevoel alsof je op papier tekent.

De iPad Pro is vanaf november 2015 te bestellen. Vanaf $799,-*

iPadPro_Pencil-Hand-PRINT

 

iPad Mini 4

Schermafbeelding 2015-09-16 om 12.00.22Naast deze enorme iPad Pro heeft Apple ook stilletjes de iPad mini 4 aangekondigd. Met zijn 6.1mm is de vierde generatie van deze mini tablet 18% dunner en lichter dan de vorige generatie. Om zo’n klein en dun apparaat toch de kracht te geven voor alledaags gebruik, heeft hij nu dezelfde A8 processor als de iPhone 6. Dit resulteert in 30% meer processor kracht en 60% betere grafische prestaties. Daarnaast is er ook nog eens ruimte gemaakt voor een betere 8 megapixel iSight camera en snellere Wi-Fi. Het is nu écht het kleine broertje van de iPad Air 2.

De iPad mini 4 is vandaag al te koop vanaf €399,-

Apple TV

Apple TVWe hebben lang moeten wachten op een nieuwe Apple TV. De laatste hardware upgrade stamt al uit 2012, toen het apparaat ondersteuning kreeg voor Full HD video. Nu, 3 jaar later, krijgen we eindelijk een échte upgrade! De nieuwe versie van de Apple TV is krachtiger met een Apple A8 processor (dezelfde als in de iPhone 6 en 6 Plus), 32 GB of 64 GB geheugen, een nieuw besturingssysteem genaamd tvOS, ondersteuning voor Music, een eigen App Store en Siri!

De nieuwe Apple TV is vanaf eind oktober 2015 te koop voor $149,- (32GB) of $199,- (64GB)*

iPhone 6S en 6S Plus

iPhone6s-2Up-HeroFish-PR-PRINTAls laatste schudde Apple nog even de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus uit de mouw. Aan de buitenkant zien ze er niet anders uit dan de vorige generatie, behalve de nieuwe kleur rozengoud. Zoals je van een iPhone uit de ‘S’ serie mag verwachten is er aan de binnenkant wel degelijk veel veranderd. Zo heeft de nieuwe iPhone line-up een krachtigere Apple A9 processor, een nieuwe 12 megapixel iSight camera die ook 4K video kan schieten, een 5 megapixel ‘selfie’ camera, snellere Touch ID sensor en sneller Wi-Fi en 4G. Maar boven alles is het nieuwe 3D Touch toch echt de must have feature. Voortaan meet je iPhone hoe hard je op het scherm drukt om je zo extra opties te geven.

De nieuwe iPhones zullen vanaf oktober in de winkels liggen. De iPhone 6S is verkrijgbaar vanaf €739,- (16GB) en de iPhone 6S Plus vanaf €849,- (16GB).

 

Hey Siri event terug kijken

Wil je het hele event van voor naar achter terug zien? Dat kan!

 

 

*Op moment van schrijven zijn de Nederlandse prijzen nog niet bekend

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple