• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • september

    13

    2016
  • 1814
  • 0

UPDATE TIJD: iOS 10

iOS 8.4

iOS 10 is vandaag vanaf 19:00 uur beschikbaar! Deze nieuwe versie van iOS brengt veel vernieuwingen met zich mee! Daarover later meer. Lees hier hoe je naar iOS 10 kunt upgraden:

De update iOS 10 zal vandaag (13-09-2016) vanaf 19:00 uur (Nederlandse tijd) beschikbaar komen om te downloaden en installeren.

Hoe update ik naar iOS 10?

Je iPhone, iPad of iPod updaten is niet moeilijk en prima zelf te doen. Ga op je iOS apparaat naar Instellingen > Algemeen > Software-update en tik op Download en installeer. De nieuwste versie iOS 10 zal nu gedownload en geïnstalleerd worden. Zorg voor een volle batterij of leg je apparaat aan de oplader.

Een andere manier om de update uit te voeren is via iTunes op je Mac of PC. Koppel je iOS apparaat met de USB-kabel aan je computer en start iTunes. Je krijgt automatisch bericht dat er een nieuwe versie van iOS voor je iPhone of iPad klaar staat. Klik op Werk bij en het update proces wordt gestart.

TIP! Zorg ervoor dat je, alvorens het update proces te starten, een backup van je apparaat maakt. In 99% van de gevallen zal het update proces geen problemen veroorzaken, maar je wilt niet het risico lopen dat je ineens alles kwijt bent, mocht het wel mis gaan.

Doe je de update ‘Over-the-air’, dus op het apparaat zelf, bekijk eerst of Instellingen > iCloud > reservekopie aan staat en van wanneer de laatste reservekopie is. Maak voor de zekerheid een nieuwe reservekopie door te tikken op Maak nu reservekopie. Als je de update via iTunes op je Mac of PC doet, dan wordt er automatisch eerst een backup gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van een herstelpunt als je tegen installatie problemen aanloopt.

Lukt het niet of laat je de update liever aan de Doctor over? Neem dan contact op en ik help je de update uit te voeren.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple