• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk
  • april

    9

    2015
  • 885
  • 0

UPDATE: iOS 8.3 nu beschikbaar

instellingen app met update iconiOS 8.3 nu is beschikbaar! Vanaf nu kan je je geschikte iOS apparaten updaten naar deze nieuwe versie om toegang te krijgen tot de nieuwste functies. Zo is eindelijk Siri in het Nederlands te gebruiken en zijn er 300 nieuwe emoji’s te vinden. Ook heeft Apple de nodige bugs gefixt en het ook nog mogelijk gemaakt om CarPlay draadloos te gebruiken. Kortom, een update die je moét hebben!

Hoe kan ik updaten?

Je iPhone, iPad of iPod updaten is vrij gemakkelijk zelf te doen. Ga daarvoor op je iOS apparaat naar de Instellingen App > Algemeen > Software-update en klik op Download en installeer. Nu zal de nieuwste versie iOS 8.3 gedownload en geïnstalleerd worden. Zorg ervoor dat je batterij vol genoeg is of gewoon aan je oplader verbonden is.

Een andere om de update uit te voeren is via iTunes op je Mac of PC. Verbind je iOS apparaat met de USB-lightning kabel aan je computer en start iTunes. Je zal automatisch bericht krijgen dat er een nieuwe versie voor je iPhone of iPad beschikbaar is. Klik op Werk bij en het update proces wordt gestart.

TIP! Zorg er wel voor dat je, voordat je het update proces start, een backup van je apparaat hebt. In de meeste gevallen zal het updaten geen problemen veroorzaken, maar je wilt niet het risico lopen ineens alles kwijt te zijn mocht het wel mis gaan.

Doe je de update zogenaamd ‘Over-the-air’, oftewel op het apparaat zelf, check dan eerst of je iCloud reservekopie aan hebt staan en wanneer de laatste update gedaan is. Maak zo nodig een nieuwe reservekopie door Maak nu reservekopie te klikken. Wanneer je de update via iTunes op je Mac of PC doet, dan zal er automatisch eerst een backup gemaakt worden. Zo ben je altijd verzekerd van een herstelpunt als je tegen installatie problemen bent aangelopen.

Lukt het niet of laat je de update liever aan iemand anders over? Neem dan contact op en ik help je de update uit te voeren.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 - Doctor Apple