• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk

Upgrade

Verleng de levensduur van je Mac!

Is jouw mooie Mac door de jaren heen steeds trager geworden en zie je het strandballetje vaker dan je zou willen? Wellicht is het dan tijd voor een nieuwe. Máár, voor nog geen kwart van de prijs van een nieuw model kan je toch weer een snelle Mac hebben. Hoe? Upgrade!

De harde schijf is anno nu de zwakste schakel in je Mac. Het besturingssysteem macOS wordt met elke nieuwe functie veeleisender. Dit vraagt om meer snelheid en dat kan alleen wanneer je de huidige harde schijf (HDD) laat vervangen voor een veel snellere Solid State Drive (SSD). Je eigen Mac wordt op die manier 5 tot 10 keer sneller. Het opstarten en gebruiken van macOS en alle programma’s gaat voortaan razendsnel!

Belangrijk om te weten is hoeveel data je op dit moment gebruikt en in de toekomst graag op wil slaan. Op basis daarvan kies je een SSD met 120GB, 250GB, 500GB, 1TB of 2TB opslagruimte. Zodra ik je Mac ontvang ga ik direct aan de slag en als alle data van de HDD naar de SSD gemigreerd moet worden duurt het maximaal 3 werkdagen om de upgrade uit te voeren. Zodra alles grondig getest is ontvang je bericht wanneer je Mac klaar staat.

Vraag naar de mogelijkheden

Doctor Apple adviseert je graag om jouw Mac te nieuw leven in te blazen

© Copyright 2021 - Doctor Apple