• Alleen op afspraak
  • hello@doctor-apple.nl
  • bij jou thuis of op de praktijk

Hulp aan huis

Hoe fijn is dat! Niet zeulen met die onhandige iMac want Doctor Apple komt jou thuis helpen om je van de problemen af te helpen.

De Doctor helpt jou af van de problemen die je ervaart met jouw Apple apparaat en kan je de kennis helpen te vergroten zodat je sneller, makkelijker en met meer plezier kunt werken. En waar is dat prettiger dan gewoon thuis of op de door jou gewenste locatie. Wanneer je een afspraak maakt kom ik bij je langs om al je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

 

Meer dan alleen Apple

Heb je vragen over non-Apple hardware of software? Geen probleem. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Ik maak je graag met begrijpelijke taal wegwijs in het hedendaagse doolhof van consumenten electronica en hoe alles samen kan werken voor jou.

Aansluithulp

Stel, je hebt net een iPad of Mac gekocht. In de winkel leek alles nog heel gemakkelijk en vanzelfsprekend, maar eenmaal thuis weet je even niet waar je moet beginnen. Uit de verpakking halen is nog niet zo’n probleem, maar het koppelen aan je Wi-Fi-netwerk of printer, de mail-applicatie instellen of gegevens overzetten van je vorige computer kan nogal wat hobbels met zich meebrengen.

Geen nood! Doctor Apple aansluithulp is dichtbij. Ik help je graag op weg en leg ook even de basisbeginselen uit waarna je gemakkelijker en prettiger met je nieuwe aanwinst aan de slag kan.

Inhoud van het aansluit pakket:

  • uitpakken, plaatsen en aansluiten
  • verbinden met internet
  • belangrijkste gegevens overzetten
  • email instellen
  • benodigde programma’s installeren
  • Apple ID en iCloud aanmaken/koppelen

Dus moet het direct werken, zonder gedoe? Ik regel het voor je!

Onderhoud

Niets is zo frustrerend als een Mac die niet meer doet waar hij toe in staat was toen je hem kocht. Het kan zo zijn dat de Mac vol is gelopen met allerlei bestanden waarvan je zelf niet meer weet dat je ze hebt. Of dat de prestaties om een andere reden verslechterd zijn.
Heb je behoefte aan (periodiek) onderhoud zodat de Mac weer helemaal up-to-date en opgeschoond is? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

apple onderhoud

Maak vrijblijvend een afspraak

Doctor Apple komt graag bij je langs om de problemen met jouw Apple apparaten te verhelpen

© Copyright 2021 - Doctor Apple